To je to što me zanima!

Kninjanin je zbog duga od 2500 kuna ubio muškarca (38)

Muškarac (41) iz Knina je u utorak u Maloj Popini ubio muškarca (38). Kako tvrde svjedoci, ubojica je došao mrtav pijan, izvadio pištolj i pucao u Krešmira Parića
Vidi originalni članak

Krešimir Parić (38) s prijateljima je balirao sijeno na livadi u Maloj Popini pokraj Gračaca. U jednom trenutku u polje je došao Kninjanin Petar Kojundžić (41) i iznenada izvadio revolver te upucao Parića. 

- Došao je mrtav pijan, izvadio pištolj i ispalio u Krešimira. Nakon toga je ispalio još par hitaca u zrak. Svladali smo ga i pozvali policiju - rekao je jedan očevidac koji je želio ostati anoniman.

Krešimir je navodno trebao svome ubojici u srijedu dati 2.500 kuna za dokumente od traktora. Novac je imao kod sebe, ali ga Kojundžić ništa nije pitao nego je samo zapucao. Kako se doznaje u policiji, za revolver iz kojega je pucao, ima dozvolu. Do sada nije kazneno prijavljivan, dok je pokojnik imao niz kaznenih prijava od imovinskih delikata do nasilničkog ponašanja. Zadnjih nekoliko godina s obitelji je živio u Zrmanji gdje je uzgajao ovce. Kojundžić, kojega je policija uhitila, navodno je umirovljeni poštar i živi s obitelji u Kninu.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • pougarac007 12.07.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • diba_1 11.07.2012.

    pokoj ti duši prijatelju Pariću, iskrena sućut obitelji, uvjek ćemo te se sjećati kao dobrog i hrabrog čovjeka. PRIJATELJI I SUBORCI IZ SATNIJE STS. POČIVO U MIRU.

  • trollzor333 11.07.2012.

    eto,da nije imao oruzje,nebi ga upucao.zasto je uopce dozvoljeno ljudima da posjeduju prokleto oruzje?

Komentiraj...
Vidi sve komentare