To je to što me zanima!

Prvo ubio roditelje pa je nazvao odvjetnika: 'Sam je odlučio da se nakon svega prijavi policiji'

Nije poznato gdje se ubojica kretao poslije tog stravičnog čina. Je li ubojica noć proveo u obiteljskoj kući u kojoj je počinio dvostruko ubojstvo, za sada nije poznato
Vidi originalni članak

Dvostruki ubojica iz Pule, Vedran B. izašao je u nedjelju pred suca istrage. S maskom preko lica i vezan lisicama, mirno je ušao u zgradu suda. Dovela ga je policija u 11 sati, a nakon nekoliko trenutaka stigao je i njegov odvjetnik Nenad Sladaković s velikom vrećicom u ruci. Nosio mu je odjeću u zatvor.

POGLEDAJTE VIDEO Privođenje muškarca koji je ubio roditelje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nismo puno razgovarali o samom slučaju, više sam se bazirao na pregledavanje samog spisa. On je mene nazvao dan nakon što je počinio dvostruko ubojstvo. Donio je odluku da se nakon svega prijavi te me zamolio da idem s njim na policiju - kazao je njegov odvjetnik.

OSUMNJIČENI JE U PRITVORU Strava u Puli: Roditelje je ubio još u četvrtak. Upucao ih je u garaži i tijela stavio u vreće

Podsjetimo, Vedran. B (39) još u četvrtak navečer ubio svoje roditelje Nadu i Darija B. u garaži u sklopu obiteljske kuće u mirnom naselju Gregovica. Nije poznato gdje se ubojica kretao poslije tog stravičnog čina. Je li ubojica noć proveo u obiteljskoj kući u kojoj je počinio dvostruko ubojstvo, za sada nije poznato.

Tužiteljstvo ga ne tereti za teško ubojstvo, već za ‘obično’ ubojstvo te ne može dobiti maksimalnu kaznu od 50 godina zatvora.

Kasnije tijekom nedjelje mu je izrečen jednomjesečni pritvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenog djela.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 17.01.2022.

    Koliko moras biti bolestan da ubijes bilo koga a pogotovo svoje roditelje? Ovaj mora biti totalno psihicki bolestan ili je na teskim drogama. Ovo me podsica na ono ubojstvo oca i majke u mistu Cista Velika u zaledju vodica u ozujku 2017.

  • gvagec 17.01.2022.

    A biti će nisu htjeli jesti ili .................

  • zamzung 17.01.2022.

    Koliki monstrumi moraju roditelji biti da ih dijete mrzi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare