News

Komentari 13

Prvo ubio roditelje pa je nazvao odvjetnika: 'Sam je odlučio da se nakon svega prijavi policiji'

Prvo ubio roditelje pa je nazvao odvjetnika: 'Sam je odlučio da se nakon svega prijavi policiji'

Nije poznato gdje se ubojica kretao poslije tog stravičnog čina. Je li ubojica noć proveo u obiteljskoj kući u kojoj je počinio dvostruko ubojstvo, za sada nije poznato

Dvostruki ubojica iz Pule, Vedran B. izašao je u nedjelju pred suca istrage. S maskom preko lica i vezan lisicama, mirno je ušao u zgradu suda. Dovela ga je policija u 11 sati, a nakon nekoliko trenutaka stigao je i njegov odvjetnik Nenad Sladaković s velikom vrećicom u ruci. Nosio mu je odjeću u zatvor.

POGLEDAJTE VIDEO Privođenje muškarca koji je ubio roditelje

- Nismo puno razgovarali o samom slučaju, više sam se bazirao na pregledavanje samog spisa. On je mene nazvao dan nakon što je počinio dvostruko ubojstvo. Donio je odluku da se nakon svega prijavi te me zamolio da idem s njim na policiju - kazao je njegov odvjetnik.

Podsjetimo, Vedran. B (39) još u četvrtak navečer ubio svoje roditelje Nadu i Darija B. u garaži u sklopu obiteljske kuće u mirnom naselju Gregovica. Nije poznato gdje se ubojica kretao poslije tog stravičnog čina. Je li ubojica noć proveo u obiteljskoj kući u kojoj je počinio dvostruko ubojstvo, za sada nije poznato.

Tužiteljstvo ga ne tereti za teško ubojstvo, već za ‘obično’ ubojstvo te ne može dobiti maksimalnu kaznu od 50 godina zatvora.

Kasnije tijekom nedjelje mu je izrečen jednomjesečni pritvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenog djela.

Najčitaniji članci