To je to što me zanima!

Prvu damu Kine Nikolićeva je žena odvela u japanski vrt

Supruga srpskog predsjednika se uplašila pri pomisli da će se supruga kineskog predsjednika možda uvrijediti na takvu ideju ili nešto komentirati, kaže neimenovani izvor
Vidi originalni članak

Evo, ovdje ćemo posaditi drvo prijateljstva, crvenjela se Dragica Nikolić dok je Peng Liyuan, supruzi kineskog predsjednika koji je bio u posjetu Srbiji, pokazivala komadić zemlje u japanskom djelu botaničkog vrta u Beogradu. Prva dama Srbije ugostila je kolegicu iz Kine, a protokol je predvidio da posjete beogradski botanički vrt. Gospođi Nikolić objasnili su da je najdominantniji dio vrta japanski vrt i da se drvo prijateljstva mora posaditi baš tamo.

- Supruga srpskog predsjednika se uplašila pri pomisli da će se supruga kineskog predsjednika možda uvrijediti na takvu ideju ili nešto komentirati. Mučilo ju se što da radi. Njeno pribojavanje umalo je stvorilo pravi mali kaos na ceremoniji - ispričao je neimenovani svjedok tragedije za sprski list Blic. No cijeli posjet prošao je u redu, a kineska gošća, ako je nešto i pomislila, ništa nije komentirala. Kina i Japan imaju dugu povijest međusobne netrpeljivosti.     

Idi na 24sata

Komentari 24

  • PRAVEDNIKOTIT 20.06.2016.

    Što bi rekao naš ministar svi Kinezi m..šš u Japan

  • čarli367 20.06.2016.

    Ovdje se piše o nevažnim detaljima dviju prvih dama Kine i Srbije, a zašto se ne napiše što uopće znaći ovaj posjet Kineskog predsjednika Srbiji, Ako se ostvari i jedan dio ovog što su Kinezi ponudili Srbiji , Sribija će najviše za pet godina biti najaća ekonomska sila na srednjoj i istočnoj Europi, a mi kao članovi EU smo samo zadnji potrčko.

  • kasapin 20.06.2016.

    sere mi se na ove vesti, srbe, srbende , sve što je bre srbsko

Komentiraj...
Vidi sve komentare