To je to što me zanima!

Prženje za vikend: Što deblji hlad pravi je recept za spas

Sunčano, vruće i sparno čeka nas danas i sutra, s time da će do sutra stići još topliji zrak, pa je za Jadran i istok zemlje upaljen i narančasti alarm
Vidi originalni članak

Za skoro cijelu zemlju upaljen je meteoalarm s upozorenjem na toplinski val tako da unaprijed planirajte što manje aktivnosti, smjestite se u hlad i izbjegavajte napor, osobito ako imate problema sa zdravljem. 

Sunčano, vruće i sparno čeka nas danas i sutra, s time da će do sutra stići još topliji zrak, pa je za Jadran i istok zemlje upaljen i narančasti alarm. Slavonija i Baranja trebaju se čuvati ekstremnih vrućina koje sutra mogu ići i iznad 35 Celzija, dok je na cijelom Jadranu upozorenje na vrlo jako, a ponegdje i olujno jugo. 

Tijekom današnjeg dana čekaju vas najviše temperature od 33 do 36 Celzija na istoku zemlje, a u središnjim predjelima i sparno te postoji vrlo mala vjerojatnost za lokalni pljusak uz umjerenu naoblaku. U gorju može biti nešto vjetrovitije.

U Istri i uz granicu sa Slovenijom bit će nestabilnije uz promjenjivu naoblaku, pa su mogući i grmljavinski pljuskovi koji mogu biti izraženiji. 

Na jugu sunčano, vruće uz vrlo toplu noć, navodi HTV.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • jozo biber 29.08.2020.

    DHMZ to treba zakonom zabraniti ,o vremenu i prognozi više znaju kišne gliste nego ovi rulet prognostičari ali jedino je bitno biti na državnoj sisi ,🚽💩😖

  • iinvidico 29.08.2020.

    Jedva cekam ponenedjeljak i najavljenu promjenu vremena..samo se nadam bez oluja

  • Uhljeb_ 29.08.2020.

    Jedva cekam da svane ponedjeljak

Komentiraj...
Vidi sve komentare