To je to što me zanima!

Psihijatar već mjesecima dolazi H. Žužiću u zatvor

Njegovo je zdravstveno stanje od nesreće iz dana u dan za nijansu lošije, kaže Veljko Miljević i nada se da Žužić neće ići u Lepoglavu
Vidi originalni članak

Hrvoje Žužić (24) pod stalnom je paskom liječnika. Kako doznajemo od njegova odvjetnika Veljka Miljevića, već mjesecima mu jedanput na tjedan u pritvor dolazi psihijatar Veljko Đorđević.
- Njegovo je zdravstveno stanje od nesreće iz dana u dan za nijansu lošije. Danas će ga iz Karlovca prebaciti u Remetinec, gdje bi trebao ostati oko četiri tjedna. Nakon toga će sudac izvršenja odrediti u kojem će zatvoru izdržavati kaznu - rekao je Miljević. Nada se kako ga neće uputiti u Lepoglavu.
- Tu bi već pomislio da mu se namješta jer mi nisu poznati slučajevi da bi zbog prometa netko završio u Lepoglavi. No s obzirom na visinu kazne, ni to nije isključeno - kaže Miljević. Napomenuo je da se prometne kazne zatvora obično izdržavaju u Turopolju ili Lipovici. O tome će mišljenje dati pritvorski specijalistički stručni tim u Remetincu. U obzir će uzeti i nalaze iz zatvorske bolnice gdje je Žužić bio prošli tjedan. Žužić je pravomoćno osuđen na pet godina zatvora zbog izazivanje prometne nesreće u kojoj je poginula Ružica Pavić (19).

Idi na 24sata

Komentari 8

  • smuc 14.04.2008.

    Kad ubiješ jednog čovijeka ubio si cijeli svijet tj. svu njezinu djecu njezine djece djecu........5 godina

  • user_23463 14.04.2008.

    Ma šta sada i na biranje u koji zatvor??? Kao da bira u koji hotel i sa koliko zvjezdic. Pa redovna posjeta psihijatra i kakve još privilegije...Sramota... Za ostalo se slažem sa Kusiricom...Sve je lipo reka.

  • Mr X 14.04.2008.

    Hrvoje, sad ti lipo odsjedi i to puni rok kazne, popravi se i pokazi nama svima da mozes biti i bolji, nadam se da si na bilo koji nacin pokaza obitelji zrtve da ti je za sto si napravio. Ljude poput tebe svi mi preziremo jer si bogat i bahat, sad nauci i pokazi nam svima suprotno, napravi nesto ljepo za sve nas koji se ljutimo na tebe. I iz bahatog bogatuna postat ces prijatelj, ako ti to nista ne znaci, onda imas stvarno problema. Izdrzi, pokazi i dokazi da si jak, da si se promjenio, da si naucio, jer ma koliko je tebi tesko, jos je teze obitelji koja je izgubila svoje djete unuce,...

Komentiraj...
Vidi sve komentare