To je to što me zanima!

Umrla je u mukama: Mješanki petardom raznijeli cijelu njušku

Zagreb: Mješanka Bela je od eksplozije zadobila takve ozljede na glavi da ju je veterinar morao uspavati. Vlasnica se nada da će policija brzo naći i kazniti krivca
Vidi originalni članak

Čuo se jaki prasak. Brzo sam istrčala iz kuće i vidjelu svoju kujicu Belu u lokvi krvi, ispričala je u nedjelju vlasnica Željka Brajdić (67).

Životinja je bila vezana u dvorištu kuće na zagrebačkom Vrbiku, a još se ne zna tko joj je bacio petardu u usta. Veterinar je stigao dok je još bila živa, no morao ju je uspavati. Trpjela je stravične bolove. 

- Bauljala je jadna i vukla se za mnom zadnjim atomima snage. Ostala je bez jezika, oka i donje čeljusti. Ma kakav je monstrum mogao to učiniti - drhtavim glasom pitala se Željka. Belu je udomila prije sedam godina i od tada su bile nerazdvojne. Nada se da će policija brzo naći i kazniti krivca.

- Mislim da je netko od susjeda to učinio, ali bez dokaza ne mogu optužiti nikoga. Ne znam kome bi moja Belica smetala. Nije previše lajala i uglavnom je boravila u kući - kaže Željka.



Idi na 24sata

Komentari 409

  • CrniC I 18.04.2013.

    Inače psi ne umiru nego ugibaju. Novinariiiiiiii. Prijavljen ispravak.

  • mirandabs 09.04.2013.

    zatvor za monstruma, a prije toga objaviti puno ime, prezime i sliku.

  • 09.04.2013.

    Zanima me kad ce se poceti sprovoditi zakon?ili ce uvijek ostati pocinioc nepoznat?ili policiji ovo nije bas interesantno i vazno? a jeste itekako,jer ovo je realna slika naseg drustva.nazalost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare