To je to što me zanima!

Ptica se zabila u zrakoplov iz Stuttgarta koji je letio za Krk

Kako je osoblje zračne luke na Krku uočilo krvavi trag ispod nosa zrakoplova, odgodili su polijetanje pa je avion kasnio s povratkom u Njemačku
Vidi originalni članak

 Zrakoplov Germanwingsa poletio je u nedjelju iz Stuttgarta sa 107 putnika i na Krk sletio u predviđeno vrijeme, u 7.40 sati. Povratni let za Stuttgart bio je predviđen za 8.15 sati. No kako je osoblje zračne luke na Krku uočilo krvavi trag ispod nosa zrakoplova, odgodili su polijetanje pa je avion kasnio s povratkom u Njemačku.

- Niame, kako to uobičajena procedura nalaže, odmah su obavješetni nadležni te je pozvan tehničar Germanwingsa. On je u najkraćem roku doputovao na Krk iz Kölna kako bi pregledao zrakoplov. Pregledom je utvrđeno da je s avionom sve u redu te je njemački avion A320 registarske oznake DA-IPY, sa 96 putnika u 13.43 sati poletio nazad za Stuttgart - kazao nam je voditelj smjene Zračne luke Krk Damir Ružić.

Nasreću, ptica se nije zaletjela u motor zrakoplova, To je moglo rezultirati većim kvarom i potencijalnom opasnosti za posadu i putnike.     

Idi na 24sata

Komentari 3

  • montello 13.06.2016.

    lako se desi nesreća

  • Miškica_1 13.06.2016.

    Kakva je ovo vijest? Pa ovo se svakodnevno desava na zracnim lukama!!! Nes ti stvari...

  • Boni Osijek 12.06.2016.

    Gdje su sad ovi za zastitu zivotinja?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare