To je to što me zanima!

Publika u šoku: Razjareni bik toreadoru je rog zabio u vrat

Šokirani borac pao je na tlo, a onda su u arenu uskočili pomagači koji su biku odvukli pažnju. Siroti Jimenez rukama je stisnuo ranu na vratu i završio u bolnici
Vidi originalni članak

Šokantnom prizoru svjedočila je brojna publika koja je u četvrtak gledala borbe s bikovima na festivalu toreadora San Isidro u Madridu nakon što je hrabrom toreadoru Jimenezu Fortesu rog razjarenog bika prerezao vratnu žilu. 

Šokirani borac pao je na tlo, a onda su u arenu uskočili drugi toreadori pomagači koji su biku odvukli pažnju. Siroti Jimenez rukama je stisnuo ranu na vratu kako bi bar djelomice zaustavio obilno krvarenje. Ubrzo se srušio te su ga drugi borci podigli i odnijeli iz arene. 

Neki mediji navode kako je ovo druga godina za redom na kojoj je Fortes bio teško ozlijeđen tijekom borbe. 

Borbe s bikovima tradicionalne su, ali vrlo opasne priredbe u Španjolskoj, Portugalu i nekim latinoameričkim državama poput Kolumbije. Festival San Isidro počeo je 8. svibnja te ugošćuje borbe s bikovima narednih 20 dana, piše Daily Mail. 

Idi na 24sata

Komentari 241

  • japanokinez 18.05.2015.

    Šokantnom prizoru svjedočila je brojna publika koja je u četvrtak gledala borbe s bikovima na festivalu toreadora San Isidro u Madridu nakon što je hrabrom toreadoru Jimenezu Fortesu rog razjarenog bika prerezao vratnu žilu. Ma da, a nije šokantno kad on bika probada mačem i kad ga probada i probada i probada. Meni osobno je žao što gaq bik nije još nekoliko puta probo po tijelu i dao mu završni udarac rogom u jaja.

  • frsdik 18.05.2015.

    jadan bik.

  • babygirl 18.05.2015.

    joj sto ga jos nije nabadao,kad oni kerovi spasioci brzo dotrce pa mu odvuku pazmju,uvjek mi jao ovih jadnih bikova,kakva im je to zabava,da Bogda ih Bog dragi kaznio...

Komentiraj...
Vidi sve komentare