To je to što me zanima!

Pucali oko Bijele kuće, Obama je bio u Kaliforniji na sigurnom

Član tajne službe rekao je da su u autu našli i kalašnjikov, ali policija to nije željela potvrditi. Rekla je samo da je predsjednik u vrijeme pucnjave bio na sastanku...
Vidi originalni članak

Američka policija blokirala je u petak cijelo područje oko Bijele kuće kako bi utvrdila što se točno zbilo večeri prije oko 21 sat. Zbog dojave o pucnjavi izašli su na teren i u blizini Bijele kuće našli napušten automobil, ali ne i ispaljene metke. 

Član tajne službe rekao je da su u autu našli i kalašnjikov, ali policija to nije željela potvrditi. Rekla je samo da je američki predsjednik Barack Obama u vrijeme pucnjave bio na sastanku u Kaliforniji te da sigurnost Bijele kuće nije ugrožena. Nikog još nisu osumnjičili za napad. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • walterbranisarajevo 13.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • PapaŠtrumpf 12.11.2011.

    To se Michele pucala dok je el presidente bio u Kaliforniji

  • zanimljivo 12.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare