To je to što me zanima!

Pucao na političare: Napadač preminuo, a Scalise je kritično

Američki mediji su objavili da je napadač James Hodgkinson (66) bio ljevičarski ekstremist. U ožujku je na Facebooku napisao: 'Vrijeme je da uništimo Trumpa i njegovu družinu...'
Vidi originalni članak

Šef republikanskoga kluba u Zastupničkom domu Kongresa Steve Scalise, jedan od petorice ranjenih u napadu na treningu bejzbola kod Washingtona, u kritičnom je stanju, priopćila je bolnica.

"Scalise je teško ozlijeđen i u kritičnom je stanju", objavila je na Twitteru bolnica MedStar.

U bolnici ga je posjetio američki predsjednik Donald Trump sa suprugom Melanijom u srijedu navečer.

James Hodgkinson (66), koji je iz još nepoznatih motiva pucao na republikanske kongresnike na treningu bejzbola kod Washingtona i ranio pet osoba, umro je od ozljeda zadobivenih u razmjeni vatre s policijom.

Američki mediji su objavili da je Hodgkinson bio ljevičarski ekstremist.

On je na Facebooku objavio da je pristaša Bernieja Sandersa, bivšeg kandidata na demokratskim predizborima i čelnika američke ljevice.

"Trump je izdajnik. Trump je uništio našu demokraciju. Vrijeme je da uništimo Trumpa i njegovu družinu", napisao je u ožujku osumnjičeni napadač na istom Facebookovu profilu.

Njegova žena je rekla, prenosi ABC, da se prije dva mjeseca preselio u Alexandriju, u saveznoj državi Virginiji, nedaleko od Washingtona.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Behemot 15.06.2017.

    Fascinantno je kako u Americi nikada prijestupnici ne prežive. Zataškavanje, manipulatorski mediji, uvijek se mora različito mišljenje uništiti bez milosti. Kako bi bili i ostali najslobodnija zemlja na svijetu .. Policijska država gdje 99% stanovništva drže u informacijskoj blokadi.

  • blondie8 15.06.2017.

    nešto ovakvo bi se moglo dogoditi i kod nas, kada narodu "pukne" film, što nam radi ova pokvarena vlada...

  • Sarkazam kao jedina opcija. 15.06.2017.

    Ekstremisti nemaju boju, ni razlog. Bitno im je napraviti sr.n.e, i to je to.

Komentiraj...
Vidi sve komentare