To je to što me zanima!

Pucao u kafiću u Domagojevoj: Policija privela osumnjičenog

Muškarac je 12. studenog oko 13.30 sati počeo vikati te je istjerao jednog gosta van lokala. Potom se vratio, nastavio vikati, a onda je ispalio hitac. U istom kafiću je prije malo manje od dva tjedna eksplodirala bomba
Vidi originalni članak

Policija je dovršila istragu nad 28-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je u kafiću u Ulici kneza Domagoja prijetio pištoljem te u opasnost doveo sedam ljudi. Osumnjičenog su priveli, priopćila je zagrebačka policija.

Muškarac je 12. studenog oko 13.30 sati pao s visokog barskog stolca te se ustao i počeo vikati na 49-godišnjeg muškarca kojeg je potom istjerao van kroz stražnja vrata na terasu lokala uz daljnje prijetnje. U tom trenutku se umiješao i konobar koji je spriječio daljnji sukob te je smirio osumnjičenog.

Osumnjičeni se vratio u lokal, ali je nastavio galamiti te je opet prišao stražnjim vratima i ispalio hitac čime je u opasnost doveo živote konobara i šestero gostiju. Nakon toga se udaljio iz kafića, dodaju iz policije.

Muškarca su predali pritvorskom nadzorniku, a kaznenu prijavu je policija dostavila nadležnom državnom odvjetništvu.

U istom kafiću je prije malo manje od dva tjedna također došlo do incidenta kada je nepoznati počinitelj aktivirao bombu. U eksploziji je oštećeno staklo na zgradama, dva kafića, zubna ordinacija te nekoliko automobila.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ljubica ljubičica_1 12.12.2018.

    Odkud oružje mladom čovjeku?

  • 11.12.2018.

    LOse preprican dogadjaj,koji je razlog ovakvog ponasanja?

Komentiraj...
Vidi sve komentare