To je to što me zanima!

Pucao u zrak, a metak u padu parkiranom autu probio krov

Oko 21.30 na Staru godinu netko je u Šibeniku zapucao u zrak. Zrno je u silaznoj putanji pogodilo krov parkiranog Forda. Nasreću u automobilu tada nije bilo nikoga
Vidi originalni članak

Oko 21.30 na Staru godinu netko je u Šibeniku zapucao u zrak. Zrno je u silaznoj putanji pogodilo krov parkiranog Forda. Nasreću, 38-godišnji vlasnik ni nitko drugi u tom trenutku nije bio u automobilu. Na krovu Forda nastala je rupa, a šteta je procijenjena na 200 kuna. Policija je podnijela kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom. To je bila i jedina ozbiljnija intervencija šibenske policije u novogodišnjoj noći.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • zoky77 02.01.2012.

    sljedeci auto ce mi biti ford,jeftin za djelove i odrzavanje,po procjenama strucnjaka ha

  • sonny42 02.01.2012.

    Pa zar vi niste nikada čuli za plutene čepove..uz malo sreće može ih se pronaći svuda oko nas..koliko je samo šampanjaca otvoreno a siguran sam da će jedan odgovarati promjeru rupe + ljepljiva traka i šteta je sanirana..sve to skupa je manje od 200 kn..da nije žalosno bilo bi smiješno,ali to je naša stvarnost..

  • MAX 2010 02.01.2012.

    Padajući meci od "proslave" osvajanja vojarne u Samoboru 91 napravili su mi od čamca u Podsusedu (cca 14km) -rešeto tj "oslobodili" su i mene barke, a ja sam se žalio Bogu i ni dan danas mi žalba nije riješena ?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare