To je to što me zanima!

Pucnjava u Kaštel Lukšiću usred bijela dana: Počinitelji pobjegli, navodno riječ o krim miljeu

Glasna pucnjava odjeknula je Kaštel Lukšićem u subotu poslijepodne. Policija na mjestu događaja nije pronašla tragove pucnjave
Vidi originalni članak

U subotu oko 13:30 u Kaštel Lukšiću začula se glasna pucnjava koja je uznemirila mještane, javlja Slobodna Dalmacija. Prema riječima očevidaca došlo je do sukoba više osoba ispred poznatog lokala na kaštelanskoj rivi. 

-  U subotu oko 13.30 sati zaprimili smo dojavu kako se u blizini ugostiteljskog objekta u Kaštel Lukšiću čuo pucanj. Policijski službenici su izašli na mjesto događaja - potvrdila je policija.

Navodno je došlo do sukoba krim miljea, a na mjestu događaja nisu trgovi korištenja vatrenog oružja, nema oštećenja imovine, niti ozlijeđenih osoba. Sumnja se da je nepoznati počinitelj pucao iz start pištolja.

Među sukobljenima je bila i osoba koja je do sada više puta bila meta napada vatrenim oružjem, a pojavljuje se kao počinitelj više kaznenih djela pa tako i krvnih delikata.

Utvrđeno je kako je ispred ugostiteljskog objekta došlo do narušavanja javnog reda i mira između nekoliko za sada nepoznatih osoba koje su se udaljile prije dolaska policije. 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 01.10.2022.

    ma nisu... uranile pripreme za novu godinu

  • pero trta 01.10.2022.

    Jel opet jozo čabraja??

Komentiraj...
Vidi sve komentare