To je to što me zanima!

Vlasniku Studenca propucali noge pa su pobjegli na motoru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U pucnjavi u srijedu navečer u Omišu je ozlijeđen, prema prvim informacijama, Josip Milavić, vlasnik trgovačkog lanca Studenac. Prevezli su ga u splitsku bolnicu
Vidi originalni članak

U pucnjavi u srijedu oko 20.30 sati u Omišu je ozlijeđen, prema prvim informacijama, Josip Milavić, vlasnik trgovačkog lanca Studenac. Prevezli su ga u splitsku bolnicu. U tijeku je policijski očevid.

Prema prvim informacijama dvojica napadača na motoru su sačekali Milavića ispred poslovnog centra tvrtke Studenac gdje je i sjedište uprave. Vjerojatno su znali kada izlazi s posla. Jedan od napadača mu je pucao u noge. Ranjen je u obje noge te mu je razmrskana kost potkoljenice. Trenutno je na operaciji no nije životno ugrožen.

Policija napadače traži. 

Trgovački lanac, Studenac je, podsjetimo, preuzeo Kerumove trgovine. 

Idi na 24sata

Komentari 151

  • sir20 21.02.2014.

    sigurno je bio dobar pa osvojio prvo mijesto pucanje u noge :))

  • LIJEPA LI SI 20.02.2014.

    Ja se nadam da nije mafija u pitanju več da je sirotinja konačno otvorila oči i počela sama riješavati "velike gazde" posljeratne , naravno. U svakom gradu imaju 2-3 takva i nadam se da je ovaj Omišanin otvorio sezonu u cijeloj Hrvatskoj .

  • ljubica ljubičica_1 20.02.2014.

    Kolko znam njgovi radnici su slabo plaćeni negde oko 2600ku.Jadne prodavačice a rade i preko vremeno.I ja mislim da su to mafijaška posla.

Komentiraj...
Vidi sve komentare