To je to što me zanima!

Pucnjava u srednjoj školi u LA-u: Ubio dvoje, ranio troje ljudi

Osumnjičenik, 16-godišnji učenik srednje škole Saugus, uhvaćen je i nalazi se u bolnici nakon što je pucao sebi u glavu. Troje učenika je ozlijeđeno, a dvoje je umrlo od zadobivenih ozljeda
Vidi originalni članak

Policija u Los Angelesu izvijestila je o pucnjavi u srednjoj školi Saugus u Santa Clariti, 80 kilometara od Los Angelesa, javlja NBC News. 

Najmanje troje učenika je ozlijeđeno dok su dječak i djevojčica preminuli od zadobivenih ozlijeda. Pucnjava je bila oko 07:45 po lokalnom vremenu, a napadač, učenik škole po kojoj je pucao, uhićen je sat vremena nakon pucnjave. Trenutno se nalazi u bolnici u kritičnom stanju nakon što je poslije masakra pucao sebi u glavu.

Ubojica je na sebi imao crnu odjeću te šešir na glavi, a na dan kad je odlučio pucati na svoje kolege, bio mu je rođendan. Razlog zašto je počinio takav strašni zločin još nije poznat. 

Svjedoci tvrde da su prizori oko škole bili kaotični, tinejdžeri su hodali s podignutim rukama iza naoružanih policajaca, povrijeđeni su ležali na travnjacima čekajući hitnu pomoć. Ostali učenici i profesori bili su zatvoreni u učionicama škole više od sat vremena, dok je policija tragala za napadačem. Većina učenika bila je u suzama, dok su roditelji u strahu tražili svoju djecu. 

Srednju školu Saugus redovno pohađa 2300 učenika, a cijela Amerika je u šoku zbog ovog događaja. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • niwrad 14.11.2019.

    'Izbjegavajte područje!' Hoćemo, hvala na informaciji. Ups.. ali mi živimo u Hrvatskoj. Ah taj copy/paste...

  • milicioner 14.11.2019.

    ja mislio da je na onom zidu lik Mussolinija, pa sam se začudio, ali sam malo bolje pogledao, pa vidio da je to lik rimskog centuriona.

  • STARK 14.11.2019.

    Ok. Budem. Thx

Komentiraj...
Vidi sve komentare