To je to što me zanima!

Vukovar: Mlatio čovjeka sicom s bicikla, ovaj pucao na njega

Dvojica muškaraca sukobila su se u subotu oko 20 sati u vukovarskom trgovačkom centru Golubica zbog mjesta u redu pred blagajnom. Prvo su se potukli, a onda su sukob nastavili ispred centra
Vidi originalni članak

Mogu potvrditi da je došlo do verbalnog i fizičkog konflikta između dva muškarca. Jedan od njih dvojice nam je poznat, riječ je o 62-godišnjaku iz Sotina. On je doista ispalio jedan hitac iz plinskog pištolja, kojeg je posjedovao nezakonito, odnosno nije ga prijavio nadležnim vlastima, rekao nam je Dragoslav Živković, glasnogovornik PU vukovarske i dodao da postoji osnovana sumnja da je 62-godišnjak počinio prekršaje iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Pregledom videozapisa nadzornih kamera policija je ustanovila da su oba muškarca kriva za sukob, ali identitet muškarca koji se sukobio sa Sotinjaninom nije poznat i policija za njim intenzivno traga.

Iz policije su nam rekli kako se čini da su se posvađali zbog mjesta u redu ispred blagajne, gdje su bili samo njih dvojica. Ubrzo su se i potukli, ali su ih razdvojili. Tada je zasad nepoznati muškarac izašao ispred centra i skinuo sjedalo s jednog bicikla koji se tamo nalazio te se vratio u Golubicu, gdje je na hodniku napao 62-godišnjaka, koji je tada zadobio lakše ozljede glave.

Sotinjanin je tada izvadio plinski pištolj i krenuo za suparnikom te ispalio jedan hitac.  

SUKOB ISPRED CENTRA Pucnjava u Vukovaru: 'Svi su vrištali, djeca su jako plakala'

Nepoznati muškarac tada je pobjegao u nepoznatom smjeru, a s mjesta sukoba udaljio se i 62-godišnjak, kojega je pak policija hitnom intervencijom pronašla nedaleko centra. On im je tada otkrio i gdje je sakrio pištolj, kojeg su policajci ubrzo pronašli. 

Sotinjaninu je pružena pomoć u vukovarskoj bolnici gdje su mu ustanovljene lakše ozljede pa je pušten kući.

Nije poznato je li i drugi muškarac iz sukoba ozlijeđen.

 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • 3 poluvrijeme 10.02.2020.

    netko hoće bit prvi do društvene blagajne i bude a nekome preostaje samo da bude prvi do blagajne u trgovini bar nešto !

  • 09.02.2020.

    Valjda cic ne zic😂😂guvernalom ga opandrčio 😂

  • jakolishe 09.02.2020.

    Glasnogovornik policije vukovara ima zanimljivo ime i prezime

Komentiraj...
Vidi sve komentare