To je to što me zanima!

Ubojstvo u Zagrebu: Upucao muškarca u autu i pobjegao

Nakon što je u subotu ubio muškarca (38) u parkiranom Renaultu u Savskoj ulici, ubojica je pješice pobjegao Veslačkom ulicom. Majku ubijenog odveli su u bolnicu
Vidi originalni članak

U zagrebačkoj Savskoj ulici kraj Energetskog instituta u subotu navečer oko 19.25 sati ubijen je muškarac (38). Prema neslužbenim informacijama, muškarac je ubijen u parkiranom Renaultu Cliju splitskih registracija. Počinitelj je pobjegao pješice Veslačkom ulicom. Ubrzo nakon pucnjave je stiglo više policijskih vozila te vozilo hitne pomoći. Majku ubijenog muškarca su hitno prevezli u bolnicu nakon ubojstva.

Večernji piše kako je ubijeni Davor G. vlasnik kafića Princ Student te lokala preko puta parkirališta na kojem je ubijen.

- Čuo sam krikove i izašao sam vani da vidim što je bilo. Vidio sam čovjeka kako leži u krvi i ženu kako viče "pomozite mu". Prizor je bio grozan, svugdje je bilo krvi - rekao je svjedok ubojstva.

- Maloprije mi je poznanik javio da mi je poginuo najbolji prijatelj. Znali smo se cijeli život. Čuli smo se pola sata prije ubojstva i dogovarali smo se za izlazak. Nije mi zvučao optimistično kao inače. Rekao je kako bi se danas trebali malo odmoriti. Strašno.. - rekao je prijatelj ubijenog muškarca.

Idi na 24sata

Komentari 204

  • sokrates 27.03.2012.

    Mafija !!!!!!!!!! Nekad je postojao Goli Otok!

  • MayStar 26.03.2012.

    On je nažalost već stavio jednu nogu u grob čim je posudio novce.

  • Hanter 25.03.2012.

    Vjerojatno su to oni koji vole živjet daleko iznad svojih nogućnosti a takovi su i nas male dobro sj....i.Jedino je dobro što mi puno duže živimo od takovih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare