To je to što me zanima!

Htjeli orobiti kombi s novcem, zaštitar zapucao i spriječio ih

Lopovi su uspjeli pobjeći u nepoznatom smjeru, ali jedan od njih se kasnije ipak javio u bolnicu u Zagrebu jer je vjerojatno ozlijeđen u pucnjavi
Vidi originalni članak

Na Slavonskoj Aveniji 106 u Zagrebu zaštitari su u ponedjeljak oko 20.30 sati uspjeli spriječiti pljačku. Razbojnici su, ispred trgovačkog centra Lesnina, presreli blindirani kombi FINA-e s novcem nakon čega je jedan zaštitar zapucao prema njima.

Lopovi su uspjeli pobjeći u nepoznatom smjeru, ali jedan od njih se kasnije ipak javio u bolnicu u Zagrebu jer je vjerojatno ozlijeđen u pucnjavi.

Prema neslužbenim informacijama, ozlijeđeni je od ranije poznat policiji. Trenutačno je pod policijskim nadzorom, a očevid na mjestu pokušaja pljačke je u tijeku.

Na terenu su policija i specijalna policija. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
 

Idi na 24sata

Komentari 198

  • Gademz_1 23.07.2019.

    Ma ova zemlja bi bila sigurnija kad bi svi nosili oruzje a ne samo kriminalci

  • ubi.se.od.posla 23.07.2019.

    Znači moj djelatnik (pričam iz prve ruke) svaki dan polaže novac u bankovni trezor. U jednom periodu od cca 20 dana promet nije polagan. Šteta: oko 30 000 kuna! Uvidom je utvrđeno da je djelatnik novac zadržao za sebe čime je počinio krađu. Dogovorno zovemo policiju, Policija radi zapisnik, traži snimke kamera tijekom rada na USB-u. Ok i to su dobili. OSOBA JE PRIZNALA KRIVICU,NAPISALA SVOJERUČNO I BEZ PRISILE PRED NEKOLIKO SVJEDOKA IZJAVU da je kriva. Izašli smo na sud,prilog je priznanje pismeno kao i usmeno. Sud ju oslobodio,dobila uvjetno godinu dana,ja moram snositi troškove odvjetnika i ostalo. Ona radi negdje po 6 mjeseci do godinu dana dok joj "FLASH" Fina ne uđe u trag i kad joj lociraju i blokiraju račun ona daje otkaz i ide dalje. Eto to je jedna priča kako krađa prolazi kod nas...i još nisam dobio ni usb od policije koji sam priložio...usb 256gb...kod nas se više isplati biti lopov nego biti pošten čovjek

  • M71P 23.07.2019.

    Neka si zaštitar uzme pravnika

Komentiraj...
Vidi sve komentare