To je to što me zanima!

Pucnjava u Zenici: Mladić (18) poginuo, a još troje ozlijeđeno

Mladić je u trenutku oružanog sukoba kriminalnih skupina čekao autobus na stanici. Od zadobivenih ozlijeda preminuo je u Hitnoj pomoći. Zeničani su šokirani
Vidi originalni članak

Oko 100 građana Zenice okupilo se danas na autobuskom stajalištu kod Stare čaršije u Zenici. Na tom je mjestu u pucnjavi dviju kriminalnih skupina poginuo 18-godišnji mladić, a još troje ljudi je ranjeno.  Zeničani su odali počast mladiću položivši cvijeće. Organizatori ovog mirnog prosvjeda ne namjeravaju odustati te žele poduzeti dodatne korake kako bi se poboljšala sigurnosna situacija u samom gradu. Na prosvjedu se okupio veliki broj mladih ljudi, među kojima su bile i školske kolege ubijenog  mladića. 

Podsjetimo   mladić je u trenutku pucnjave na stanici čekao autobus za povratak kući u mjesto Klopče. Od zadobivenih ozlijeda preminuo je u Službi hitne pomoći oko 22.15 sati. Teže su ozlijeđena još dva čovjeka, a jedan je lakše ozlijeđen. Policija je tijekom subote navečer uhitila dvoje ljudi, a za jednim sumnjivcem još traga. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • dija27 25.09.2012.

    Ovo je tek uvertira u puno mračnije doba koje nas sve čeka,kao građane,roditelje,prijatelje..Sve dok je ruka pravde samo privid koji nas ušuškava u lažnu sigurnost dok kriminalci šetaju među poštenim svijetom uzdignute glave.Iskreno saučešće tugujućim roditeljima, rodbini i prijateljima.Neka mu je laka crna zemlja.

  • 24.09.2012.

    Evo oni organiziraju prosvjede, a mi ništa. Kod nas svaki dan pucnjave, ubojstva i samoubojstva, oružane pljačke pošti, banki, kladionica. Ilegalnog oružja koliko hoćeš kod građana.

  • rijeka321 24.09.2012.

    ovo je strašno što se dešava, a kako i nece kada su nam kazne preblage!

Komentiraj...
Vidi sve komentare