To je to što me zanima!

Pukanić je s kćeri proveo jutro pjevajući u ogrtaču

Prijatelji obitelji Pukanić otkrili su kako je Ivo (47) proveo svoje posljednje jutro. Zabavljao je kćer Saru i obećao joj taj dan kupiti cipele na petu
Vidi originalni članak

Ivo Pukanić probudio se u četvrtak dobre volje i ušao u sobu kćeri Sare (17). S pjenom za brijanje na bradi pjevao je i plesao u kućnom ogrtaču te tako zabavljao svoju jedinicu, otkriva Večernji list. Posljednjeg jutra u životu obećao je Sari kupiti cipele na povratku s posla. Ona ga je molila štikle, koje je željela obuti za svoj prvi izlazak 'u petama'. Tata Ivo navodno nije bio oduševljen, ali ubrzo je shvatio da mu kći ima 17 godina i da je vrijeme da se počne ženstveno odijevati. Dogovorili su se da će Sara prije škole odabrati cipele u svojoj najdražoj trgovini, a on će ih platiti i podignuti kad bude išao s posla. Kasnije ju je i nazvao da provjeri je li odabrala obuću, po koju on, na žalost, nikad nije stigao. Sara je zbog glavobolje ranije napustila školu i otišla kući. Vijest o eksploziji doznala je od kume dok je prala kosu. Iako još tad ništa nije bilo službeno, Sara je navodno odmah znala da je riječ o tati i počela je plakati.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • gnjuss 26.10.2008.

    jao,to je stvarno vrlo bitno kako je on proveo jutro. Naravno da ga je proveo kao i svako drugo jutro,nemajući pojma da će taj dan vrisnut.

  • 26.10.2008.

    Počivao u miru Božjem. Iskrena sućut svoj njegovoj familiji

  • maja72maja 26.10.2008.

    tako nadam se da ce mi urednistvo dati informaciju o kriterijima brisanja poruka ili ce opet biti"vrana vrani nije iskopala oko"

Komentiraj...
Vidi sve komentare