To je to što me zanima!

Pukanićevoj kćeri pozlilo kada je čula za smrt oca

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Policija je Saru Pukanić (17) odmah stavila pod zaštitu. Pukanićevoj kćeri je pozlilo kada je čula za ubojstvo oca te je morala intervenirati Hitna
Vidi originalni članak

Gospođa Pukanić još je na sigurnoj adresi. Sljedeći utorak trebala je doći u Zagreb po svoje stvari. Čula sam se malo prije s njom. U potpunom je šoku. Još ništa ne znam, ali mislim da će ubrzo krenuti u Zagreb da se nađe s kćeri, rekla nam je Sanja Sarnavka, koordinatorica udruge B.a.b.e. Dodala je da je policija Pukanićevu kćer Saru (17) odmah stavila pod policijsku zaštitu. Sari je pozlilo kada je čula za ubojstvo oca. Potpuno je slomljena i morala je intervenirati Hitna pomoć. Navodno je pozlilo i Mirjani Pukanić, koja je s Ivom bila u brakorazvodnoj parnici te Ivinoj sestri Anki, koja se našla na mjestu tragedije.
- Mirjana Pukanić je nakon ubojstva Ivane Hodak, bila zabrinuta za svoju kćer jer je bila svjesna da je opasno u tome miljeu - rekla je Sarnavka. Ivo Pukanić do prije dva mjeseca imao je policijsku zaštitu zbog atentata koji je pokušan na njega u travnju 2008. godine.

IVANA MATIĆ - SAD SE VIDI DA NIJE LAGAO

Eto, sad će bar svi ozbiljno shvatiti da je Pukanić u travnju ipak bio napadnut i da nije lagao. Svi koji su sumnjali u to, sad mogu odahnuti, jer je Ivo Pukanić mrtav - rekla je Pukanićeva nećakinja s kojom smo razgovarali dok je bila kod roditelja Ive Pukanića.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • sanja4 24.10.2008.

    neče sad dirat malu kad su njega sredili.

  • fiondica 24.10.2008.

    E moja , ruke, ni Luka Ritz nije bio iz sumnjivog miljea, i nije se bojao likvidacije. Svi mi u ovoj lijepoj našoj izgleda možemo ovako skončati ni krivi ni dužni.

  • MarkoOsjek 24.10.2008.

    sta cete se bojat i hodat kada se mozete vozit u tramvaju :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare