To je to što me zanima!

Pukao konop padobrana, Česi pali u more, skiper kažnjen

Iz glisera konopom ih je vukao Emanuel Andreas Č. (20). Troje nesretnih Čeha palo je u more sa 15 metara visine, a Zdenku M. i Jiřija M. pri padu udarila je šipka...
Vidi originalni članak

Zdenka M. (55), Jiři M. (57) i još jedan Čeh odlučili su jutro provesti uživajući u panoramskom pogledu na Bašku Vodu te su platili let padobranom. Iz glisera konopom ih je vukao Emanuel Andreas Č. (20). Vučni konop je u jednom trenutku puknuo. Troje nesretnih Čeha palo je u more sa 15 metara visine, a Zdenku M. i Jiřija M. pri padu udarila je šipka za koju su se držali. Imaju ozljede po licu. Vlasnik brodice kažnjen je sa 3100 kuna, a za skipera je izdan prekršajni nalog. 

- Konop je puknuo sam od sebe. Kako sam do sada imao raznih situacija, ostao sam pribran. Više se se prepali oni koji su gledali što se događa. Pobrinuo sam se da ih prevezemo u Dom zdravlja. Sve je bilo po propisu. Njih troje imalo je zajedno manje od 200, a dopuštena masa je 250 kilograma - kaže nam Emanuel Andreas koji kao skiper na gliseru radi drugu sezonu.

Za jedan panoramski let padobranom cijena je u prosjeku 400 kuna za dvije osobe. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • user_46331 28.08.2011.

    Mislim da se ljudi previše igraju životom, a kad se nešto dogodi onda se pitaju gdje je Bog, ah to je sudbina i kojekakve gluposti, pazi sam na sebe i živi bez glupiranja. Možeš mislit panoramski let, ah velika stvar.

  • maxabc 28.08.2011.

    Eto, policija je sve rjesila.Bravooooo... , stvarno su efikasni, nigdje takve policije nema. Najvaznije je propisati kaznu i ubrat lovu pa je time slucaj uspjesno rjesen. Molim objasnjenje zasto su kazne ispisane????

  • crazy_sale 28.08.2011.

    jedino ne razumijem zašto su ovi dobili kazne??pa nisu oni krivi za to,nisi željeli da se to namjerno dogodi,svašta!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare