To je to što me zanima!

Pukao mu film zbog cipele i pretukao djevojku u ćeliji

SAD: Policajci su u studenom priveli djevojku (15) zbog krađe auta. Šutnula je cipelu prema Paulu Scheneu, a policajac je izgubio živce i napao je
Vidi originalni članak

Tužiteljstvo je prošlog tjedna na suđenju zamjeniku šerifa Paulu Scheneu (31) prikazalo snimku brutalnog napada na djevojku (15) u ćellij. Njega se tereti da je u predgrađu Seattlea u SAD-u u studenom prošle godine uporabio prekomjernu silu protiv djevojke koju su priveli zbog krađe automobila.
Na snimici se vidi da je djevojka prema njemu bacila cipelu. Policajac je izgubio živce i nasrnuo na djevojku i prvo ju gurnuo u zid i potom na pod i brutalno ju udarao, dok ju je drugi policajac koji se vidi na snimci još i pridržavao kako se ne bi izmicala. On je tada bio pripravnik i protiv njega se ne vodi istraga. Tužitelji su rekli kako Schene nije objasnio zašto je udario djevojku kad ju je imao na podu. Nakon napada se požalila na poteškoće u disanju.
Odvjetnici brutalnog policajca tražili su od suca da ne dozvoli objavu snimke jer bi se time uzbunila javnost i po njima bi se onemogućilo pošteno suđenje.
Ovo nije prvi puta da je policajac pod istragom unutarnje kontrole. U policijskom postupanju je 2002. i 2006. ubio dvoje ljudi i u oba slučaja je kontrola zaključila kako je pucnjava bila opravdana, piše AP.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • MpH 11.03.2009.

    Ajme, pa tu sve sami poštenjaci i moralisti!! Nitko od vas nije napravio ništa mimo zakona, nikad nije potplatio ili pokušao potplatiti službenu osobu, nikad se niste napili niti se niste ševili prije braka, glupost!!! To što je ona ukrala auto ne daje nikome pravo da je premlati!! Bar se ameri vole hvaliti s učinkovitosti svojih sudova, nitko nije kriv dok mu se ne dokaže suprotno! Znači taj policajac je ujedno, organ reda, sudac i porota? Hm, kad bolje razmislim podsjeća me na hrpu naših plavih \"cipelića\"...

  • loly0 02.03.2009.

    da moje dijete tako netko tuce nebi ostao ziv

  • brko1 02.03.2009.

    U UFC kavez s tom stokom!

Komentiraj...
Vidi sve komentare