To je to što me zanima!

Pukla sajla od lifta pa tročlana obitelj pala sa 16. kata zgrade

Zbog ozljeda i proživljene traume obitelj su odmah prevezli u zeničku bolnicu, iz koje su danas pušteni. Prema pisanju lokalnih medija, do nesreće je došlo zbog neredovitog održavanja lifta...
Vidi originalni članak

U zeničkom naselju Blatuša u BiH u petak tročlana obitelj propala je iz lifta sa 16. kata zgrade, piše Avaz. 

Navodno je do ovog nesretnog događaja došlo kada je tročlana obitelj, inače stanara te zgrade, ušla u lift, nakon čega je došlo do pucanja sajle i propadanja lifta. Zakazao je i sigurnosni sistem, koji nije zaustavio pad lifta.

Intervenirala je i Hitna pomoć te su zbog ozljeda i proživljene traume obitelj prevezli u zeničku bolnicu, iz koje su danas pušteni. Prema pisanju lokalnih medija, do nesreće je došlo zbog neredovitog održavanja lifta.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • vjeko68 07.07.2019.

    To se ne moze desit to ima samo u filmu

  • Hiroo_Onoda 07.07.2019.

    Slobodni pad u kabini lifta sa 16 kata! Rezultat je smrskana kabina zajedno sa putnicima. Meni se dogodilo u najstrožem centru Zagreba - u Bogovićevoj ulici da sam sa još dva putnika u nekom prastarom liftu propao cca 1 kat. Naravno, kabina se uz tresak zaustavila. Malo smo problijedili, a ja se i dalje se vozim liftom.

  • 07.07.2019.

    moramo uzeti u obzir da se većina p i svi liftovi oko osiguranja ne kontroliraju ...što znači kada se na montiraju to je to i više oko toga nitko ne vodi brigu ..osim ako se pokvari da ne ide ili nešto drugo ...no oko sigurnosti u njemu ne vodi nitko više brigu jer je samo bitno da se lova pobere i nestane...nije nitko za ovo kriv osim samih stanara i ovlaštenih za taj ulaz koji je nadležan da brine o svemu a to je domar ili kuća pazitelj ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare