To je to što me zanima!

Puknula cijev: 20 automobila propalo kroz asfalt u Firenzi

U urušavanju ulice u centru grada je stradalo dvadeset vozila, ali srećom nitko nije ozlijeđen. Nastao je jarak dugačak oko 200 i širok oko sedam metara
Vidi originalni članak

Niz parkiranih automobila u dužini od 200 metara propao je kroz asfalt zbog puknuća vodovodne cijevi u centru Firenze. Ogromna rupa se stvorila u jutarnjim satima u jednoj od ulica koje se nalaze na nasipu rijeke Arno i koje vode prema jednoj od glavnih turističkih atrakcija grada.
U urušavanju ulice je stradalo dvadeset vozila, ali srećom nitko nije ozlijeđen. Nastao je jarak dugačak oko 200 i širok oko sedam metara.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Gena Vava 26.05.2016.

    Eto, ne događa se samo kod nas...

  • giustizia 26.05.2016.

    Cijevi koje su postavljene na tom mjestu tridesetih godina proslog stoljeca, bez ikakva odrzavanja sve ove godine...Odmah do Ponte Vecchio ... koji je ovom "katastrofom" dobio konkurenciju u turistickoj atrakciji :)) Problem nije sanirati ovu "rupetinu" , vec sto je po cijeloj Firenzi , a tako i u vecini starih italijanskih gradova (starih dijelova grada) - stanje isto ili gore. Prakticno, sve vodovodne instalacije su u katastrofalnom stanju. E sad, kako prerovati Rim, Napulj, Veronu, Bolognu, Milano, Torino, Padovu ........ a tek Veneziu ? :))

  • čarli367 26.05.2016.

    Evo sad se vidi što se događa kad pukne vodovodna cijev, a ismijavali se Milanoviću kad je rekao da je i njemu u stanu pukla vodovodna cijev.

Komentiraj...
Vidi sve komentare