To je to što me zanima!

Puknuo cjevovod, bez vode je ostala podsljemenska zona

Bez vode su ostali potrošači u podsljemenskoj zoni - Gornje i Donje Prekrižje, Mlinovi, Šestine, Šestinski vrh, Dedići, Šestinski Kraljevec, Mikulići, Gornji Mikulići, Gornji Lukšić, Talani, Završje, Galovići
Vidi originalni članak

Zbog puknuća vodoopskrbnog cjevovoda u ponedjeljak u zagrebačkoj Ulici Gornje Prekrižje, stanovnici podsljemenske zone ostali su bez opskrbe vodom, a očekuje se da će građani ponovno dobiti vodu u ranim večernjim satima.

Do puknuća cjevovoda u Ulici Gornje Prekrižje, 50-tak metara od raskrižja s ulicom Šumski prečac došlo je oko 9,30 sati.

Bez vode su ostali potrošači u podsljemenskoj zoni - Gornje i Donje Prekrižje, Mlinovi, Šestine, Šestinski vrh, Dedići, Šestinski Kraljevec, Mikulići, Gornji Mikulići, Gornji Lukšić, Talani, Završje, Galovići.

Oko 17 sati je počelo puštanje vode i normalizacija vodoopskrbe, čiji se završetak očekuje u ranijim večernjim satima, izvijestili su iz Ureda zagrebačkog gradonačelnika. Vodu će prvo dobiti potrošači Gornjeg i Donjeg Prekrižja, a onda i ostali.

Tijekom dana voda je bila osigurana putem autocisterni koje su dolazile na to područje.

Iz Ureda gradonačelnika su rekli da je područje večeras obišao gradonačelnik Milan Bandić.

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • perogovernalo 02.04.2018.

    Jedino problem je što ih lupi daska po glavi kada idu na izvor piti vodu.

  • ćeprolje 02.04.2018.

    njima i ne triba voda imaju izvore

Komentiraj...
Vidi sve komentare