Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
2 komentara

Puknuo cjevovod, bez vode je ostala podsljemenska zona

Bez vode su ostali potrošači u podsljemenskoj zoni - Gornje i Donje Prekrižje, Mlinovi, Šestine, Šestinski vrh, Dedići, Šestinski Kraljevec, Mikulići, Gornji Mikulići, Gornji Lukšić, Talani, Završje, Galovići

2 komentara

Zbog puknuća vodoopskrbnog cjevovoda u ponedjeljak u zagrebačkoj Ulici Gornje Prekrižje, stanovnici podsljemenske zone ostali su bez opskrbe vodom, a očekuje se da će građani ponovno dobiti vodu u ranim večernjim satima.

Do puknuća cjevovoda u Ulici Gornje Prekrižje, 50-tak metara od raskrižja s ulicom Šumski prečac došlo je oko 9,30 sati.

Bez vode su ostali potrošači u podsljemenskoj zoni - Gornje i Donje Prekrižje, Mlinovi, Šestine, Šestinski vrh, Dedići, Šestinski Kraljevec, Mikulići, Gornji Mikulići, Gornji Lukšić, Talani, Završje, Galovići.

Oko 17 sati je počelo puštanje vode i normalizacija vodoopskrbe, čiji se završetak očekuje u ranijim večernjim satima, izvijestili su iz Ureda zagrebačkog gradonačelnika. Vodu će prvo dobiti potrošači Gornjeg i Donjeg Prekrižja, a onda i ostali.

Tijekom dana voda je bila osigurana putem autocisterni koje su dolazile na to područje.

Iz Ureda gradonačelnika su rekli da je područje večeras obišao gradonačelnik Milan Bandić.

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message