To je to što me zanima!

Pula: Mladića (19) je izbo prijatelj (21) zbog CD-a

Mladića iz Pule (19) Hitna je s teškim ozljedama prevezla u pulsku Opću bolnicu nakon što ga je u subotu 20 minuta iza ponoći nožem izbo I.M. (21)
Vidi originalni članak

Mladića iz Pule (19) Hitna je s teškim ozljedama prevezla u pulsku Opću bolnicu nakon što ga je u subotu dvadesetak minuta iza ponoći nožem izbo I.M. (21). Uzrok okršaja bila je svađa dvojice mladića oko razmjene CD-a. Kako kažu Puljani, mladići su prijatelji i poznaju se duže vrijeme. Istarska policija napadača je uhitila i privela. Nagađanja da su mladići članovi supkulturnih grupa nisu točna.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Freeman 01.06.2008.

    kao prvo ovaj clanak je sramota, informacije su netocne! radi se o napadu skinheda na slucajno odabrane zrtve, napadu ciji povod je mrznja prema svemu sto je drugacije, slobodno i ne boji se razlicitosti. a dokle god policija bude pobijala cinjenicu da skinhedi postoje u puli, nece biti mira... zar netko treba izgubiti zivot da bi otvorili oci??? koga zanima istina neka pogleda ovdje: http://regionalexpress.hr/site/kategorija/Naslovnica/

  • Roci 31.05.2008.

    tallyst skinheadsi i jesu nacelavo osisani hehehe.

  • tallyst 31.05.2008.

    Da se komentira?!Pa zar se ovo uopče i može kometirat! Bože sačuvaj šta se događa nebi oni meni šetali s tin zurkama nego bi ih ja načelu ošišala pa nek se onda prekenjavaju kako i di oče.a molin ljepo svi smo vrlo dobro upoznati da su te skupine kritična masa iako ih ima i normalnih ali nažalost jako mali broj eee pa polis i centri za soc.skrb radite nešto pa malo to pročešljajte i pratite jer postavlja se pitanje šta ovde uopče ko šta radi,samo tražite drogu i jel vam jeto jedini domet il ako banku il poštu veliku ka neboder opljačkaju (slikovito rečeno)dignete se na noge a dotada pijete kavice i zahebavate se,očito ALOOO daj probudite se uspavane lipotice pogledajte šta se događa!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare