To je to što me zanima!

Pula: Prijetio plastičnim pištoljem, nožem i vodom

Vladimir Bohurik (50) iz Iloka je u petak ušetao na drugi kat HZMO-a i zatočio tri djelatnice prijeteći im pištoljem, nožem i bocama s tekućinom
Vidi originalni članak

Vladimira Bohurika (50) iz Iloka priveli su sucu u Puli u subotu u 11 sati. On je u petak ušetao na drugi kat HZMO-a i zatočio tri djelatnice prijeteći im pištoljem, nožem i bocama s tekućinom. Bio je nezadovoljan jer nije dobio invalidsku mirovinu.
Neslužbeno doznajemo da je pištolj bio plastični, nož kuhinjski, a u bocama je bila tekućina s deterdžentom. Bohurik je hrvatski branitelj koji od kolovoza prošle godine nije imao nikakva primanja.
- Nakon Oluje se 'skinuo’ i nije tražio braniteljska prava jer se osjećao radno sposobnim. Zaposlio se u osiguranju Boljun. Prošle godine dobio je moždani udar, nakon čega je proglašen nesposobnim za rad. Došao je u ured za obranu tražiti svoja prava jer nije imao što jesti. Do danas njegov slučaj nisu riješili - rekao je Josip Vukić, branitelj iz Valovina.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • gucica 10.05.2009.

    Čovijek ima potpuno pravo!Kao prvo djelatnice u Puli na socijalnom su toliko drske i bezobrazne da toga nema nigdije,a kao drugo čovijek koji nije prije ništa tražio treba dobiti šta zaslužuje jer je očito da nije neki glumac nego da traži jer mu treba!

  • kalimeroNa2 10.05.2009.

    Sad ce i njega strat u isu celiju sa Glavasem? Dajte covjeku posao i tretman kakav i zasluzuje pravi hrvatski branitelj!

  • skolic3 09.05.2009.

    jadan čovjek...

Komentiraj...
Vidi sve komentare