To je to što me zanima!

Pula: Zapalio se katamaran na suhom vezu, nema ozlijeđenih

Na teren je izašlo sedam vatrogasaca u tri vozila. Požar je lokaliziran u 19.35 sati. Izgorjela je kompletna unutrašnjost, rekli su vatrogasci koji su ugasili požar
Vidi originalni članak

Pulski vatrogasci u nedjelju u 19.14 zaprimili su dojavu o požaru na riječkom gatu.

- Prolazili smo i vidjeli katamaran da gori. Već su drugi prolaznici pozvali vatrogasce. Došli su za pet minuta i ubrzo ugasili požar. Nije bilo vjetra pa se nije proširio. U blizini je i beach bar – rekla je čitateljica koja je poslala fotografije.

- Na teren je izašlo sedam vatrogasaca u tri vozila. Požar je lokaliziran u 19.35. Izgorjela je kompletna unutrašnjost – rekli su pulski vatrogasci.

- U požaru nema ozlijeđenih – rekli su iz pulske policije.

- To je katamaran, jedrilica dugačak petnaestak, dvadesetak metara. Na suhom je vezu na novom dijelu rive u Ulici Svetog Petra – dodala je čitateljica.

- Katamaran je na suhom vezu u remontnoj lučici nasuprot željezničke stanice. Dugo je tamo i na njemu nije bilo nikakvih radova – rekao je drugi čitatelj koji je također poslao fotografije. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • japanokinez 25.01.2016.

    Danas kad je kunu tesko izbiti iz đepa treba misliti šire. Ima samo dvije opcije, suhi vez se placa, a ovaj katamaran je na suhom dugo vremena. Pitanje se postavlja, čiji je taj suhonjavi vez i drugo, ako ti katamaran smeta i ne mozes ga nikako nikome plasirati što ti preostaje nego zapaliti ga. Sigurno i obavezno pogledati policu osiguranja.

  • 25.01.2016.

    Fenomen samozapaljenja ("selfcombustion") pogotovo je izražen u noćnim satima, na suhom vezu po marinama. Ekskluzivno samo na hrvatskom dijelu Jadrana. Mislim da je taj fenomen vrijedan nekog dubljeg istraživanja.

  • Kibl 24.01.2016.

    Osiguranje će platiti štetu

Komentiraj...
Vidi sve komentare