To je to što me zanima!

Pula: Zatvorenici štrajkaju glađu zbog prenapučenosti

Zatvorenici pulskog zatvora, njih 15-torica, od sredine prošlog tjedna štrajkaju glađu. Žale se na loše uvjete u zatvoru kao i na prenapučenost
Vidi originalni članak

Zatvorenici pulskog zatvora, njih 15-torica, od sredine prošlog tjedna štrajkaju glađu. Žale se na  loše uvjete u zatvoru.
- Činjenica je da je zatvor prenapučen i da ih ima i po osam u sobi. Temperature su visoke i među njima vlada nervoza. Trenutno imamo 266 dok je kapacitet 140 zatvorenika. Oni traže svoja prava i prijete štrajkom. To nije ništa ozbiljno i situacija se polako normalizira - kaže naš sugovornik, blizak pulskom zatvoru.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • stari mudrac 14.06.2010.

    zašto ne čiste kanale u baranji ? tamo ima mjesta koliko hoćeš.

  • user_39492 14.06.2010.

    hahaha...da oni traže svoja prava,pa nije 1. april

  • šicika 14.06.2010.

    humi,upravo o toj manjini sam i govorila ali vidim da ne dozvoljavaš mogućnost da se netko i na takvom mjestu nađe ni kriv ni dužan.Isto tako prezirem sve koje si navela jer su zaista paraziti ovog društva i žive na našoj grbači ali sam osoba koja misli da ponekad splet okolnosti može uništiti nečiji život a da zaista NIJE kriv.Kažeš da ih znaš dosta pa dozvoljavam mogućnost da si zbog istog toliko i ljuta,ja ih ne znam ali saslušati nekad dvije strane ne škodi.....neka jedu i popravljaju zube ako si smeće onda si s zubima ili bez njih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare