To je to što me zanima!

Puljani traže slobodu za mladog rokera Ferenca

Vodnjanski pjevač rock-grupe Popeye dobio je dvije godine zatvora jer mu je policija u stanu pronašla gram i pol marihuane
Vidi originalni članak

- Volim pušiti travu, to sam posadio i mislim da sam dobio malo previše. Jedino to. Nemam što puno komentirati. Dvije godine, dvije biljke, neka vide drugi sada, rekao je Ivan Ferenac (25), pjevač rock-grupe Popeye. On je u travnju ove godine šetao Pulom, presrelo ga je devet policajaca. Pretresli su mu stan i tom prilikom našli dvije biljke marihuane ukupne težine gram i pol i nešto amfetamina. Danas mladi u Puli traže njegovu slobodu jer ga je Županijski sud u Puli zbog toga osudio na dvije godine zatvora. Svemu je kumovao kontroverzni novi Kazneni zakon o zlouporabi droga, prema kojem se odnedavno svako posjedovanje opijata drastično kažnjava. U praksi to ovako ispada - izjednačavaju se diler i konzument. Ferenac se žalio Vrhovnom sudu što mu daje oko godinu dana slobode.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Hacker-ri 31.12.2007.

    Meni je tu samo cudno da se njega osudilo u roku ODMAH, a onog svercera sa 50 kg heroina njemu se sudi 5 godina.... To mi samo nije jasno. KRIV JE, ali zasto ovom drugom 5 godina treba da ga osude?

  • miro333 31.12.2007.

    ko ga jebe nek leži, sta se drogira! Ako je to zabranjeno nema iznimki bio to gram ili kila! pogledajte ga samo kako izobličeno izgleda na slikama - to mu je sigurno od samo gram i pol!

  • Astro2008 31.12.2007.

    Stari, drugi put bolje nekog pregazi ili odvali laktom u glavu jer će ti kazna bit puno manja!

Komentiraj...
Vidi sve komentare