To je to što me zanima!

Pun pijeska probio ogradu autoceste, vozač preživio

Na obilaznici kod skretanja za Sesvete u smjeru Varaždina prema Zagrebu kamionu je pukla guma. Vozač je izgubio nadzor nad vozilom
Vidi originalni članak

Na mjesto nesreće stigli su i  vatrogasci jer je postojala opasnost od eksplozije i požara, no  srećom nisu imali posla. Radnicima Hrvatskih autocesta trebalo je neko vremena da počiste pijesak razasut u krugu većem od 50 metara.
Kamion - šleper - Man probio je u srijedu oko podne ogradu autoceste kod izlaza Zagreb-Istok. Vozač Mario Španec (21) izgubio je nadzor nad šleperom nakon što mu je pukla guma. Kamion se strovalio na bok, a iz njega se isulo oko 10 kubika pijeska.
Srećom, iza njega nije bilo vozila, jer bi posljedice bile strašne. Prema prvim informacijama policije, vozač je ozlijedio noge i nije u životnoj opasnosti. Navodno je cijelo vrijeme bio pri svijesti. Hitno su ga prebacili u KB Dubrava.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • ANDY T 13.12.2007.

    ako niste dobro vidjeli kaj piše piše : da mu je pukla guma!!! a zna se kaj se događa dok pukne guma na kamionu koji je pun tereta i koji vozi po mokrom i skliskom kolniku dopuštenom brzinom- u ovom slučaju to je minimalno 80 km/h . zato molim ne osuđujte neke ljude koji stvarno imaju peh u životu (pa ih zadesi takva nesreća) i koji hoću prehraniti obitelj pa rade pošteno!

  • babaroga1953 13.12.2007.

    jos uvjek ima 21 god... http://s4.ba.bitefight.org/c.php?uid=32690

  • maili 13.12.2007.

    Iskusan vozač, novi kamion pa takav peh, a kladim se da je ovo posao koji voli i da ima dobra primanja. Novost bi bila da je poginuo ili da ima ozlijeđenih sudionika u prometu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare