To je to što me zanima!

Punica je prijavila zeta da je bludničio nad svojom kćeri (5)

Zagreb: Kako tijekom istrage ne bi mogao utjecati na svjedoke ili ponoviti nedjelo sudac je Zagrepčanina na 30 dana poslao u istražni zatvor. On tvrdi da je sve laž
Vidi originalni članak

U lošim sam odnosima s punicom i zato je to napravila, rekao je istražnom sucu Zagrepčanin koga je punica prijavila zbog višestrukog bludničenja nad svojom petogodišnjom kćerkom. 

Kako tijekom istrage ne bi mogao utjecati na svjedoke ili ponoviti nedjelo sudac ga je na 30 dana poslao u istražni zatvor. 

Neslužbeno doznajemo da je punica, koja ne živi s kćerkom i zetom, prijavila policiji kako joj se unuka, dok ju je odijevala, povjerila kako ju je tata neprimjereno dirao dok ju je oblačio. 

Ako se nakon istrage te eventualnog suđenja utvrdi da je otac kriv, prijeti mu do 15 godina zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • yocko 07.10.2014.

    To mu je punica smestila,jer nije htio nju,još ako je u godinama.....

  • lilyan 07.10.2014.

    žalosno, ali istinito, imam susjeda koji je svojoj malenoj curici od dvije godine morao staviti čepić u guzu protiv temperature a punica ga je optužila da je dijetetu gurao prst u guzu jer je inače neuka žena koja nikad nije vidjela niti čula za čepić U njezino doba masiralo se dijete rakijom. Iako neuka prijavila ga policiji i dok je čovjek istinu istjerao na čistac trebalo je vremena i živaca.

  • Gordana Firšt 07.10.2014.

    Na rekla kazala, nitko nije čovjeka zatvorio negdje na mjesec dana. Već je tu bilo nečeg, a za svaki slučaj treba se osigurati da se otac nema prilike osvećivati djetetu ili ga na bilo što nagovarati ili ga prisiljavati da o svemu mora šutjeti. Ako je otac pak nedužan, tu je djetetova majka, koja će po svoj prilici biti prva koja će sve točno istražiti pa potvrditi njegovu nevinost ili grijeh. Krivac će dobiti kaznu. Ali, nitko neće za to osuđivati majku i dijete, ali niti oca, ako se uspostavi da se dijete nije potužilo baki..

Komentiraj...
Vidi sve komentare