To je to što me zanima!

Purda: Obožavam premijerku, ne bih prosvjedovao protiv nje

Tihomir Purda najviše je zahvalan premijerki, koja je po njega u Zenicu poslala Vladin zrakoplov. Tada se prvi put vozio zrakoplovom, a bio je oduševljen sjedalima i kavom
Vidi originalni članak

Bivši branitelj Tihomir Purda je dan nakon izlaska iz zatvora u Zenici rekao kako je najviše zahvalan premijerki Jadranki Kosor jer je po njega u Zenicu poslala Vladin zrakoplov. Kako piše Dnevnik.hr Purda se tada prvi put vozio avionom te je bio oduševljen kožnim sjedalima i kavom koju su mu poslužili. Rekao je da premijerku obožava te nikada ne bi prosvjedovao protiv nje. 

Istaknuo je kako ga je u zatvoru održala vjera u Boga, a stalno je molio krunicu koju je dobio od kardinala Vinka Puljića. Osim vjere, kaže kako ga je održala i ljubav prema ženi i djeci, a najviše se zaželio kave i mesne štruce s jajima. Zahvalio se svim braniteljima koji su prosvjedovali za njegova prava te veleposlanstvima, državnim institucijama i odvjetniku Josipu Muselimoviću.

>>> Izvorni članak pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 606

  • ivan62 07.03.2011.

    UZ dužno štovanje prema gospodinu Purdi i drugima, pitam se sa čime bi nas zabavljali odnosno sa čime bi nam skretali pozornost sa Hrvatskog bankrota.

  • frčka 07.03.2011.

    čini mi se da je bilo ovako- ili ćeš hvaliti kosoricu i vladu i bit za dva sata vani, ili ćeš trunuti Bog zna gdje..... da se razumijemo, ni meni se ne sviđaju te izjave, ali ako ste gledali tv, vidjeli ste koliko je prestrašen....

  • car13 07.03.2011.

    eto , zato nam tako i ide , PRODANA DUŠA ,

Komentiraj...
Vidi sve komentare