To je to što me zanima!

Pusić: Došlo je vrijeme za prvu ženu predsjednicu

Pusić se u kampanji misli družiti s građanima Hrvatske i raspravljati o sadašnjim problemima. Rekla je i kako Mesić ne podupire Vidoševića
Vidi originalni članak

Vesna Pusić, kandidatkinja HNS-a za predsjedničke izbore, predstavila je u četvrtak svoju kampanju. Slogan kampanje je 'Hrvatska zna i može'.
- Uvjerena sam da je poštenjem, znanjem i upornošću moguće Hrvatsku uvesti u Europsku uniju, te ostvariti gospodarski napredak i međunarodni ugled. Smatram da je došlo vrijeme za prvu hrvatsku predsjednicu - rekla je Pusić u novinarskom domu. Namjerava vratiti Hrvatskoj  vrijednosti kao naciji i zemlji, ako postane predsjednica. U kampanji se Pusić namjerava družiti s građanima 'Licem u lice' i razgovarati o sadašnjim problemima. Na upit novinara, negirala je da Mesić podržava Vidoševića.
- Mesić podupire pravo građana na izbor. Za razliku od nekih drugih kandidata ja ću biti jako počašćena kad me on javno podupre. Ali sigurno neću pokušati u javnosti stvarati dojam da me podupire prije nego što to on tako odluči - zaključila je Pusić.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Drenovci 30.09.2009.

    Možda je došlo vrijeme,,ali za tebe nije i neće nikad doći...

  • smoker35 30.09.2009.

    žao mi je,ali ne vjerujem ti-ni hebrangu,ni bandiću,a najmanje vidoševiću-ustvari,ne vjerujem više nikome----jedina osoba kojoj mogu vjerovati jer ta ne he8e ni narkomafiju ni nikog pol posto a ujeda ko kobra-RUŽA TOMAŠIĆ-to bi mogla biti čelična lady ako se kandidira-odmah ima moj glas-mnogima bi se tresle gaće...

Komentiraj...
Vidi sve komentare