To je to što me zanima!

Pusić: HNS žele destabilizirati, ali naš je cilj jedino pobjeda

Na sjednici Središnjeg odbora HNS-a predsjednica stranke Vesna Pusić ocijenila je kako se medijskim napisima o puču i frakcijama stranka HNS želi destabilizirati
Vidi originalni članak

Mnogobrojna su veleposlanstva na Europskom trgu u Zagrebu predstavila svoje autohtone proizvode na Europskom trgu u povodu proslave Dana Europe. Njima se pridružila i ministrica vanjskih poslova Vesna Pusić koja je spremno uzela kuhaču i s popularnim chefom Tomislavom Špičekom Zagrepčanima spravila ukusne specijalitete domaće kuhinje, a koje su kušali mnogobrojni građani. 
Isti je dan na sjednici Središnjeg odbora HNS-a predsjednica stranke ocijenila kako se medijskim napisima o puču i frakcijama stranka želi destabilizirati.

- Podsjećam da je HNS jedina politička stranka koja je pokrenula postupnu smjenu generacija i vodstvo stranke se neće mijenjati prije parlamentarnih izbora, nego prema Statutu HNS-a, nakon izbora - naglasila je Pusić, te dodala da će se do ljeta usuglasiti kako i s kim HNS izlazi na izbore te da im je jedini cilj pobjeda na parlamentarnim izborima.

Idi na 24sata

Komentari 94

  • deda62 11.05.2015.

    samo sanjaj ali tvoje vrijeme prolazi, Niti ste vi Hrvatska a kamoli narodna stranka

  • DomagojTaropolu 11.05.2015.

    Očito je da se SDP i HNS polako spremaju u opoziciju? Skrivaju istinu koliko su narod zadužili, a svoje račune uvećali i onda će naravno okriviti druge!? Strašno! Koliko je samo Arsen Bauk "uštedio" i time se javno hvalio? Koliko se na naš račun obogati samo Frenčak? A koliko je građana pred deložaciom, na rubu siromaštva ili u blokadi? Istina je voda duboka!

  • argument1 11.05.2015.

    Čitam neki dan predizborne ankete i vidim Hns ima podršku 25% birača. I onda se probudim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare