To je to što me zanima!

Pusić: I Vidošević je kriv za loše stanje u državi

Pet predsjedničkih kandidata sudjelovalo je na okruglom stolu Hrvatske udruge za odnose s javnošću. Iako najavljen, Kajin nije sudjelovao
Vidi originalni članak

Prije 50 godina Hrvatska je imala 30 posto veći BDP od Japana, zadnju veliku tvornicu izgradili smo prije 35 godina, a danas imamo industrijsku proizvodnju manju nego 1984. godine, po vanjskom dugu peti smo u svijetu, od 1994. do danas cijene su u Hrvatskoj narasle šest puta, rekao je Nadan Vidošević na okruglom stolu Hrvatske udruge za odnose s javnošću. Osim njega sudjelovalo je još četvero predsjedničkih kandidata. Vesna Pusić (HNS) je nakon Vidoševićeve izjave rekla kako je i on kriv za loše stanje u državi jer je kao predsjednik HGK utjecao na gospodarsku politiku. Ivo Josipović (SDP), Andrija Hebrang te nezavisna kandidatkinja Vesna Škare-Ožbolt složili su se s njom. Jospović je naglasio da bi kao predsjednik utjecao na uklanjanje korupcije i nepotizma. Hebrang je rekao kako se samo 17 posto vanjskog duga odnosi na dug države. Ostalo je, kaže, dug gospodarstvenika.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • dbanon_ri 03.10.2009.

    Svi su krivi! Od 90tih godina do danas! Sustavno uništravanje!

  • stara50 03.10.2009.

    svaki komentar je suvišan

  • plavuša13 03.10.2009.

    A vaš dug?Dug prema ovom narodu?Ili to smatrate nepovratnim kreditom?Budući da za vas to nije pljačka,krađa,otimanje od usta naše djece za vaš luksuz!

Komentiraj...
Vidi sve komentare