To je to što me zanima!

Pusić na sastancima ministara vanjskih poslova NATO članica

Ministrica Pusić će sudjelovati i na radnom ručku čija će tema biti odnosi NATO-Rusija, a nakon ručka i na sastanku ministara vanjskih poslova u ISAF formatu
Vidi originalni članak

Prva potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić sudjelovat će danas i sutra na sastancima ministara vanjskih poslova zemalja članica NATO-a u Bruxellesu.

U utorak će ministrica Pusić sudjelovati na radnoj večeri ministara vanjskih poslova NATO-a na temu "Politika otvorenih vrata".

U srijedu će sudjelovati na sastancima ministara vanjskih poslova (teme: Afganistan, izgradnja obrambenih i  povezanih sigurnosnih kapaciteta i interoperabilnost, Transatlantska deklaracija za summit, format sastanka za summit, operacionalizacija NATO strategije za pomorsku sigurnost, odnosi NATO-EU) te na sastanku Vijeća NATO-Ukrajina.

Ministrica Pusić će sudjelovati i na radnom ručku čija će tema biti odnosi NATO-Rusija, a nakon ručka i na sastanku ministara vanjskih poslova u ISAF formatu.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • mariocalabrese 25.06.2014.

    Centralni komitet NATO-a organizirao rucak na kojemu po obicaju mlate praznu slamu, alo pa nije Rusija, Irak, Libija ili Srbija gdje cete se izivljavati; znaju oni dobro da bi ovdje bile ugrozene i njihove guzice!!!!

  • Mustafa Aga 24.06.2014.

    E ova zena je bas za NATO pakt...

  • Galeb i ja 24.06.2014.

    Kada bi tamo isao netko tko se razumie ,ali ona koja nema o tome svemu blage veze !!!!!!!! .

Komentiraj...
Vidi sve komentare