To je to što me zanima!

Pusić poštuje običaje: Pokrila se maramom u posjeti Iranu

Iranski ministar vanjskih poslova Mohamad Džavad Zarif rekao je da je Hrvatska država prijatelj Irana unutar EU te su se oboje zauzeli za borbu protiv terorizma
Vidi originalni članak

Ministrica vanjskih poslova Vesna Pusić u Iranu susrela se s ministrom Mohamadom Džavadom Zarifom te izrazila zadovoljstvo napretkom nuklearnih pregovora koji bi se uskoro mogli uspješno završiti. Spomenula je i važnost borbe protiv terorizma i ekstremizma te se zauzela za jačanje gospodarske suradnje. 

Ministar Zarif naglasio je da je njegova zemlja spremna za ukidanje sankcija nakon odličnih i vrlo iscrpnih razgovora. Rekao je da je Hrvatska prijatelj Irana u EU i istaknuo važnost borbe protiv nasilja u svjetlu činjenice da borci ISIS-a dolaze kao druga ili treća generacija imigranata. Rekao je da Hrvatska može biti primjer jer ima odlične odnose s muslimanskom zajednicom. 

Idi na 24sata

Komentari 239

  • SinisaJurk 27.01.2015.

    A kada tražimo njezinu smijenu onda ne poštiva.

  • Napiši svoj post(za desne) 26.01.2015.

    U Iranu imaju svoja pravila i to je dio njihovog života.Kod nas to pravilo ne postoji,već se pravila izmišljaju svakodnevno i to uvijek u političke svrhe.Volim svoju državu i borio sam se za nju,želim da temelja žive na uvažavanju i ljubavi.Previše je umotane i lažne ljubavi.Kad izgradimo to društvo koje ne izmišlja pravila po političkoj podobnosti,biće nama dobro..

  • prestige1 26.01.2015.

    a gdje su brkovi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare