To je to što me zanima!

Pusić se ispričala, s Grabar Kitarović će se naći naknadno

Predsjednica HNS-a Vesna Pusić na sastanak s predsjednicom Republike Hrvatske neće doći jer je ranije dogovorila službeni put u Bosnu i Hercegovinu
Vidi originalni članak

Predsjednica HNS-a Vesna Pusić se, za razliku od šefa SDP-a Zorana Milanovića, ispričala što neće doći na sastanak s predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović. Pusić na sastanak ne stigne jer je ranije dogovorila službeni put u Bosnu i Hercegovinu.

- Predsjednica stranke Vesna Pusić zbog ranije dogovorenog službenog puta u Bosnu i Hercegovinu, u funkciji prve potpredsjednice Vlade i ministrice vanjskih i europskih poslova, se nije u mogućnosti odazvati pozivu Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović na razgovor u srijedu, 15. travnja. Predsjednica HNS-a naknadno će utvrditi termin sastanka s Predsjednicom Republike - poručili su iz HNS-a.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • marianna 20.04.2015.

    Pušićka laže! Ona kao i Milanoviće ne će se sastati sPredsjednicom, jer nije istomišljenica. Oni znaju razgovarati samo tako da im drugi potvđuju glavom ili samo s nemkim pokornim "da"!!!!

  • LuckyDestination 14.04.2015.

    zasto bi isla na razgovor kolindi koja ionako nema ovlasti i o nicemu ne odlucuju? tko ima vremena za takve susrete?

  • muni seferendi 14.04.2015.

    kolinđa se umislila da je iznad milanovića, a kralj im lagano spušta,pa kakav bi on to bio premijer da se nalazi s nebitnim karamarkom

Komentiraj...
Vidi sve komentare