To je to što me zanima!

Pusić: Vidošević je imao ovlasti i ništa nije učinio

Vesna Pusić je na druženju s građanima rekla da je Vidošević kao šef HGK imao velike ovlasti, ali da u 14 godina nije ništa učinio za gospodarstvo
Vidi originalni članak

Vesna Pusić se u subotu družila s građanima u Ogulinu i Dugoj Resi. Sigurna je u svoj prolazak u drugi krug predsjedničkih s Ivom Josipovićem.
- Danas se kandidira, sutra ne, nakon nekog vremena postaje kariktura. Da mjesec dana svaki dan mijenjate mišljenje, zamislite kakvog bi predsjednika dobili. Ako se ne može odlučiti za 60 dana, zamislite kako bi takav predsjednik bio u donošenju trenutnih odluka - komentirala je Bandićevu 'neodlučnost' oko kandidature na izborima. Komentirala je i sučeljavanje na kojem je kako kaže, odšutila, pored Nadana Vidoševića. Rekla je kako je već previše da govori o gospodarstvu. Za njega je rekla da je 14 godina predsjednik HGK-a i da je imao pet puta veće ovlasti od predsjednika da učini nešto za gospodarstvo, ali se to nije dogodilo.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • user_40687 05.10.2009.

    Mislim da se rijetko mogu pronaći tako pesimistične osobe poput gospođe Pusić i njenog dragog gospodina Čačića! Mislim da se Hrvatska treba izvući iz okova loše i negativne politike i prepustiti ljudima koji razumiju ekonomiju i gospodarstvo jer to je jedini problem ove zemlje.. Bivši premijer nam je bio ravnatelj kazališta, a kao što smo mogli primjetiti imao je velikoga talenta u prenošenju kreativne komunikativnosti stečene u kazalištu na masu, koja postaje marioneta i pada pod utjecaj! Zato pustimo priče i činimo djela, jer samo nas ona mogu izući iz ovog ponora! Tako da svoj glas, u punom povjerenju, dajem Nadanu!

  • dari 03.10.2009.

    Mesić je iz tvoje stranke. šta je učnio kao predsjednik RH. a bio je prije i predsjednik Vlade...

  • Plavi_92 03.10.2009.

    a šta si ti to napravila za RH? nemogu se sjetiti ni jednog djela vesne pusić. glasati ću za bilo koga ali nikako za ovu staru partizanku. trebamo izabrati neku baku iz staračkog doma za kraljicu kao u engleskoj i mir. svejedno je predsjednik samo osoba koja skoro u ničem nije autoritet.

Komentiraj...
Vidi sve komentare