To je to što me zanima!

Pusić: Vladi ne odgovara da EU novac daje regijama

HNS-ovka Vesna Pusić kaže da smo ove godine izgubili 5 milijuna eura iz programa IPA-e. Vladi odgovara davanje novca po političkoj podobnosti
Vidi originalni članak

Hrvatska je ove godine izgubila 5 milijuna eura iz programa IPA-a, upozorava Klub zastupnika HNS-a te podsjećaju da smo već izgubili 130 milijuna eura iz programa PHARE. Kao glavnoga krivca za nekorištenje novca iz europskih fondova prozivaju Vladu i službe koje nisu dorasle zadatku koji se pred njih stavlja, a u HNS-u ne isključuju ni problem korupcije. Na to upućuju i mjerila koja nam je postavila Europska komisija, ističu u HNS-u te kažu da je rješnje izrada strategije regionalnog razvoja Hrvatske. Smatraju da je razlog Vladina odugovlačenja da donese dokument taj što se novac više ne bi mogao dodijeljivati po političkoj podobnosti nego po potrebama svake regije.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • zgbxl 16.05.2008.

    To mi tu u Bruxellesu vec dugo i dobro znamo jer vidimo kako to Sanader i HDZ rade! Dobro da dosljedna Vesna Pusic to nima u brk ponavlja! Zasto se guraju u tu EU? Sigurno da se im HDZ obogati pa da ostane na vlasti dok ova drzava ne propadne! Strasna je to \"demokracija\" u KRAVATA! HaHa!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare