To je to što me zanima!

Pustila u kuću muškarca koji je tražio čašu vode: Gurnuo ju je na pod i potom opljačkao

Razbojnik je ispremetao stvari po prostorijama i ukrao nekoliko stotina kuna i pobjegao, ali ga je policija ubrzo pronašla
Vidi originalni članak

Policijski službenici Policijske postaje Čakovec dovršili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom s područja Općine Mala Subotica zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Razbojništvo na štetu ženske osobe starije životne dobi. 

Osumnjičeni je u subotu, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske. Nakon provedenog ispitivanja, a na prijedlog nadležnog državnog odvjetnika, sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu osumnjičeniku je rješenjem odredila istražni zatvor te je predan u zatvor, u Varaždinu. 

NIJE BIRAO DOBA DANA Ulovili mladog razbojnika (19): Okomio se na drogerije po Zagrebu, ukrao je 24 parfema

Podsjećamo, da je 26. siječnja oko 14 sati u Čakovcu, Ulici Ivana Gorana Kovačića, na pragu obiteljske kuće osumnjičeni od žene tražio vodu, nakon čega ga je pustila u kuću. Potom ju je rukama odgurnuo, uslijed čega je pala na pod i lakše je ozlijeđena. Razbojnik je ispremetao stvari po prostorijama i ukrao nekoliko stotina kuna i pobjegao, ali ga je policija ubrzo pronašla.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • reci di je linolada 07.02.2022.

    Žednog napojila. Samo zato što je djelo pocinjeno za vrijeme žrtvinog milosrđa prema razbojniku koja godina vise za kaznu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare