To je to što me zanima!

Pustila u stan nepoznatu ženu, koja ju je pokrala

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Jelka K. (91) pustila je u subotu u svoj stan nepoznatu ženu da se posluži zahodom. Žena joj je ubrzo ukrala nekoliko desetaka tisuća kuna
Vidi originalni članak

Bila sam vani u dvorištu. Prišla mi je žena u 40-ima i pitala me imam li sobu za iznajmiti. Rekla je da ju je poslala jedna moja susjeda, pričala nam je Jelka K. (91) iz Gračanskog dolja u Zagrebu. Starici je u petak oko podne nepoznata žena iz sobe ukrala 20-ak tisuća kuna ušteđevine. Prevarantica je zamolila Jelku da je pusti na WC.
- Ja sam baš kuhala kavu. Ona je rekla da joj je loše i pitala može li dobiti malo. Pričala je da ima dvije kćeri koje studiraju medicinu. Ja sam sebi donijela vruće mlijeko, a ona je tražila da joj donesem hladno mlijeko - prisjetila se baka. Čim je popila kavu, osjetila je mučninu i otišla leći. Jelka je odmah zaspala. Probudio ju je sin Vladimir oko 20. 30 sati. Bila je omamljena. Da je opljačkana, primijetila je tek u ponedjeljak.
- Tražila sam novac da dam sinu za hranu. Nije ga bilo - kaže baka Jelka. Sve je prijavila policiji.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Kakma 26.03.2008.

    Najpokvareniji nacin pljacke,onda jos koga?Nemam rijeci za taj gnjusni cin.

  • entoni 25.03.2008.

    Odlična ideja tv, samo ima starijih ljudi koji slušaju samo radio, a opet tu su ono koji slabije čuju, pa slabije vide. Krivi smo i mi zajednica, zaboravljamo pitati starijeg susjeda pitati dali šta treba i sl.

  • user_23830 25.03.2008.

    koliko moras bit pokvaren da jadnu babu opljackas

Komentiraj...
Vidi sve komentare