To je to što me zanima!

Pustili ga: 'Ne zna razlikovati dobro od lošeg jer je bogataš...'

TEKSAS: Ethan je u vrijeme nesreće imao samo 16 godina. U krvi je imao tri puta veću koncentraciju alkohola od dopuštene. Jurio je Fordom F-350, u kojem je bilo sedmero njegovih prijatelja...
Vidi originalni članak

Ethan Couch (20), koji je vozeći pijan prije pet godina skrivio prometnu nesreću u kojoj je poginulo četvero ljudi, pušten je iz zatvora. Iza rešetaka u Teksasu proveo je dvije godine, a njegovo puštanje izazvalo je bijes javnosti, ponajprije predstavnica udruge Majke protiv vožnje u pijanom stanju. 

Couch će se morati pridržavati policijskog sata koji mu zabranjuje izlazak nakon 21 sat, nosit će narukvicu za praćenje, a alkohol neće smjeti piti, piše Guardian.  

SRAMOTA Prebogat je?! Tinejdžer autom ubio četvero pa dobio uvjetnu

- Ovo je ogromna nepravda prema žrtvama i njihovim obiteljima koji pate zbog odluke jedne osobe da pijana sjedne za volan, napisale su majke.

Ethan je u vrijeme nesreće imao samo 16 godina. U krvi je imao tri puta veću koncentraciju alkohola od dopuštene. Jurio je Fordom F-350, u kojem je bilo sedmero njegovih prijatelja. Bili su u noćnom izlasku. Vozio je 50 km/h brže od dopuštenog.

Pokosio je Breannu Mitchell (24) kojoj se automobil pokvario na cesti te  Hollie i Shelby Boyles i Briana Jenningsa koji su joj došli pomoći. Dvoje njegovih putnika je teško ozlijeđeno, a jedan je ostao paraliziran. 

Optužili su ga za ubojstvo, ali sud za mlade osudio ga je tek na 10 godina uvjetne kazne.

Ponovno su ga uhitili 2016. kada je otišao na zabavu na kojoj se služio alkohol, a potom s majkom pobjegao u Meksiko u namjeri da izbjegne kaznu. 

Idi na 24sata

Komentari 102

  • plutarh 06.04.2018.

    quod licet Iovi, non licet bovi

  • Baranjka❤ 06.04.2018.

    Znaci HR nije jedina gdje se bogatašima dopušta ubijati. Wow stvarno sam se iznenadila. E sirotinjo i bogu si teška. Pitam se samo Jel svi zakoni služe samo za sirotinju?

  • 06.04.2018.

    valjda vidite da nije samo kod nas d a lovasi izbjegavaju zatvor, to je svugdje u svijetu.........................kad ste vidjeli da je neki bogatas dobio dozivotnu ili smrtnu kaznu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare