To je to što me zanima!

Put do sreće: Pakao Zambije zamijenili su dječjim zagrljajima

Osmero Hrvata provelo je čak 65 dana u najtežim uvjetima zambijskog zatvora, okruženi žoharima i muhama. Potrošili su desetke tisuća dolara
Vidi originalni članak

Suze radosnice potekle su 3. lipnja na aerodromu u Ljubljani kad su obitelji četiri hrvatska para koji su bili uhićeni u Zambiji, napokon zagrlile svoje najdraže i to s novim članovima njihovih obitelji - djecom. Tog je dana završila šestomjesečna drama koja se odvijala od 7. prosinca, kad su prvi put uhićeni u zračnoj luci u Ndoli. Sad se privikavaju na novi život sa svojom djecom, a koji je ispunjen zagrljajima njihovih mališana, kojima su pružili ljubav i dom.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • Luna777 27.06.2023.

    Imam osjećaj da su ih Zambijske vlasti zadržavale tako dugo samo zato što su iz njih vukle lovu. Bace te u zatvor gdje te drže šest mjeseci, pa nakon toga znaju da će svatko platiti što treba i ne treba, samo da se izvuku iz zatvora. Na kraju, ih puste i oslobode optužbi, i djeca mogu sa njima. Oni naravno svi sretni i zadovoljni što su se dočepali slobode. Da, očito je da se sve vrti oko love i da im je to bila nakana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare