To je to što me zanima!

Putin 2004. i 2015.: Kako je 'ruski car' vratio svoje godine?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nagađa se da njegova tajna leži u botoksu kao i ostalim metodama pomlađivanja koje nudi moderna medicina. Putin također redovito vježba što često i pokazuje
Vidi originalni članak

Vladimir Putin, jedan od najmoćnijih vladara u svijetu, na čelu je Rusije već 16 godina. U tom razdoblju mnoge su se stvari promijenile, a mijenjao se i Vladimir Putin i to, ako govorimo o njegovom fizičkom izgledu, na bolje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dok je prije 15-ak godina izgledao pomalo kao mršavi i umorni starac, danas 63-godišnji Putin djeluje mlađe i svježije nego ikad.

Nagađa se kako njegova t ajna leži u botoksu kao i ostalim metodama pomlađivanja koje nudi moderna medicina. Putin također redovito vježba što je često pokazivao u javnosti, a nesumnjivo je da mu godi i moć kao i činjenica da ga u vlastitoj zemlji podupire čak 90 posto ljudi.

Zbog napada na Islamsku državu i odlučne borbe protiv džihadista u posljednje vrijeme stekao je brojne simpatije i izvan svoje zemlje .

Dok god je tako, očito je da će vrijeme za ruskog predsjednika i dalje "teći unatrag".

Idi na 24sata

Komentari 97

  • malaliba 12.12.2015.

    Tvorac ovog teksta očito je pao s Marsa, Putin je prije 5 ili 6 godina bio prvi puta na "zatezanju" kože, i od onda to uredno održava.

  • moramkomentirati 12.12.2015.

    Po cemo je mlad? Photoshop mozda?

  • ZelenaHrvatska 12.12.2015.

    samo neka živi jos toliko,jedini je pokazao amerima i ovim tetkicama iz EU kako se bori protiv terorizma!

Komentiraj...
Vidi sve komentare