To je to što me zanima!

'Putin bi mogao dobiti Nobela, zadnje vrijeme dobivaju ga svi'

Da budem iskren, Nobelova nagrada u posljednje vrijeme daje se zbilja svima, pa je moguće da je i Putin dobije, našalio se Obama na svečanoj večeri u Bijeloj kući
Vidi originalni članak

Dok je 2008. moj slogan bio  'Yes We can' (Da, mi možemo), 2013. mi je bio 'Control-alt-delete' jer moja zdravstvena politika ima ozbiljne probleme s informatičkom tehnologijom, našalio se Barack Obama na samom početku svog šaljivog govora na godišnjem domjenku s dopisnicima u Bijeloj kući. Više desetaka zvijezdi, novinara i političara došli su u toaletama i smokinzima na jedan od najvećih događaja godine, piše BBC.

Obama je tada počeo ismijavati medijske komentatore i njihovu opsjednutost Putinovim golim prsima. Osvrnuo se i na Nobelovu nagradu.

- Lani je Pat Buchanan kazao da bi Putin mogao dobiti Nobelovu nagradu za mir. Da budem iskren, ta se nagrada u posljednje vrijeme daje zbilja svima, pa je moguće da je i Putin dobije - našalio se Obama.

Obama je spominjući Nobela, vjerojatno mislio na sebe. On je Nobela za mir dobio 2009. i time izazvao kontroverze jer je bio nominiran nakon dva tjedna u Bijeloj kući.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • ludzbunjen 05.05.2014.

    kurve postaju sveci!

  • FrancescaKasser 05.05.2014.

    a zaboravio je na sebe samog?

  • mik 05.05.2014.

    i vicevi su ti loši! Da ima zlatna banana, ti bi je sigurno osvojio !

Komentiraj...
Vidi sve komentare